15. september 2020
Dagens menu
.
Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger
Rodfrugte estragon deller lavet af mager svinekød løg salt peber (indeholder gluten) 2 stk. pr person
Pastasalat med avokado cherry tomater peberfrugter agurk dressing på grillet peber og urter toppet med oliven ( indeholder laktose)
Lime stegte rødbeder med syltede havtorn rosmarin spinat drysset med blå birkes
Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)
Vegetar/vegan:
Vegetar:
Vegetar: tortellini fyldte med spinat og ricota i kokosmælk sovs med peberfrugt , løg, knold selleri Og tomat
Vegan : majs-ris pasta med artiskok , knold selleri , peberfrugt og løg i tomat kokosmælk sovs
________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet
Rodfrugte estragon deller lavet af mager svinekød løg salt peber (indeholder gluten) 2 stk. pr person
Pastasalat med avokado cherry tomater peberfrugter agurk dressing på grillet peber og urter toppet med oliven ( indeholder laktose)
Gule og alm. gulerødder med æbledressing kørvel samt rosmarin feldsalat
Ærtepure med citron samt frisk skovsyre
Dampet broccoli med saltet mandler syltede havtorn
Husets grønne indslag med radiser og agurk
Dagens friskbagte øko. Brød med rugmel
Vegetar/vegan:
Vegetar: tortellini fyldte med spinat og ricota i kokosmælk sovs med peberfrugt , løg, knold selleri Og tomat
Vegan : majs-ris pasta med artiskok , knold selleri , peberfrugt og løg i tomat kokosmælk sovs
Vegetar:
Vegan: