15. september 2020

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Rodfrugte estragon deller lavet af mager svinekød løg salt peber (indeholder gluten) 2 stk. pr person

Pastasalat med avokado cherry tomater peberfrugter agurk dressing på grillet peber og urter toppet med oliven ( indeholder laktose)

Lime stegte rødbeder med syltede havtorn rosmarin spinat drysset med blå birkes

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:

Vegetar:
Vegetar: tortellini fyldte med spinat og ricota i kokosmælk sovs med peberfrugt , løg, knold selleri Og tomat

Vegan : majs-ris pasta med artiskok , knold selleri , peberfrugt og løg i tomat kokosmælk sovs
________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Rodfrugte estragon deller lavet af mager svinekød løg salt peber (indeholder gluten) 2 stk. pr person

Pastasalat med avokado cherry tomater peberfrugter agurk dressing på grillet peber og urter toppet med oliven ( indeholder laktose)

Gule og alm. gulerødder med æbledressing kørvel samt rosmarin feldsalat

Ærtepure med citron samt frisk skovsyre

Dampet broccoli med saltet mandler syltede havtorn

Husets grønne indslag med radiser og agurk

Dagens friskbagte øko. Brød med rugmel

Vegetar/vegan:
Vegetar: tortellini fyldte med spinat og ricota i kokosmælk sovs med peberfrugt , løg, knold selleri Og tomat

Vegan : majs-ris pasta med artiskok , knold selleri , peberfrugt og løg i tomat kokosmælk sovs

Vegetar:
Vegan:

Rediger menu