15. juni 2021

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Stegt Fyldt kyllingebryst med Basilikum/soltørrede fyld mild tomat sauce med jus fra kødet

Perle Cous Cous med peber grønkål dampet porre dressing med urter og dijon sennep citron

Cherry tomater med rødløg frisk basilikum nedkogt balsamico toppet med mini mozzarella

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:

Æggekage : spinat, peberfrugt, porre, champignon , ærter med urter olie på toppen

Vegan : spring Roll med veggies og bønne pure

________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Stegt Fyldt kyllingebryst med Basilikum/soltørrede fyld mild tomat sauce med jus fra kødet

Perle Cous Cous med peber grønkål dampet porre dressing med urter og dijon sennep citron

Cherry tomater med rødløg frisk basilikum nedkogt balsamico toppet feta og oliven

Vandmelon med mynte og feldsalat

Azuki bønner med ærter squash ananas lime dressing estragon

Husets grønne indslag med dampet broccoli

Dagens friskbagte øko. Brød med oliven olie og durum

Vegetar/vegan:

Æggekage : spinat, peberfrugt, porre, champignon , ærter med urter olie på toppen

Vegan : spring Roll med veggies og bønne pure

Rediger menu