15. december 2020
Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger
Albondigas (5 stk pr person) kødboller af hakket okse vendt med løg, hvidløg, sweet chili og paprika i lækker nedkogt tomatsky af sherrytomater, paprika og kommenpulver
Cous cous salat med rødløg, sherrytomater og frisk persille. Vendt i dressing af olie og sweet chili
Salat med rå blomkål, quinoa og hakket grønkål. Marineret i lækker sennep/vineddike dressing og maskeret med edama bønner og tranebær. Vendt med miksede salater og frisk persille
Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)
Vegetar/vegan:
Samosa: kartoffel , løg, ærter , gulerødder stegt rød spidskål , champignon og peanut satay dressing og sesamfrø på toppen _________________________________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet
Albondigas (4 stk pr person) kødboller af hakket okse vendt med løg, hvidløg, sweet chili og paprika i lækker nedkogt tomatsky af sherrytomater, paprika og kommenpulver
Cous cous salat med rødløg, sherrytomater og frisk persille. Vendt i dressing af olie og sweet chili
Salat med rå blomkål, quinoa og hakket grønkål. Marineret i lækker sennep/vineddike dressing og maskeret med edama bønner og tranebær. Vendt med miksede salater og frisk persille
Bagt butternut squash vendt med baby spinat, græskarkerner og frisk kørvel
Salat med kikæter, bagte porre, rødløg, auberginer, og rød peber. Vendt med miksede salater og frisk basilikum
Husets grønne indslag med spidskål (rød/grøn) og revet gulerødder
Dagens friskbagte øko. Brød med durum og surdej
Vegetar/vegan:
Samosa: kartoffel , løg, ærter , gulerødder stegt rød spidskål , champignon og peanut satay dressing og sesamfrø på toppen
Rediger menu