15. december 2020

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Albondigas (5 stk pr person) kødboller af hakket okse vendt med løg, hvidløg, sweet chili og paprika i lækker nedkogt tomatsky af sherrytomater, paprika og kommenpulver

Cous cous salat med rødløg, sherrytomater og frisk persille. Vendt i dressing af olie og sweet chili

Salat med rå blomkål, quinoa og hakket grønkål. Marineret i lækker sennep/vineddike dressing og maskeret med edama bønner og tranebær. Vendt med miksede salater og frisk persille

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:

Samosa: kartoffel , løg, ærter , gulerødder stegt rød spidskål , champignon og peanut satay  dressing og sesamfrø på toppen _________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet

Albondigas (4 stk pr person) kødboller af hakket okse vendt med løg, hvidløg, sweet chili og paprika i lækker nedkogt tomatsky af sherrytomater, paprika og kommenpulver

Cous cous salat med rødløg, sherrytomater og frisk persille. Vendt i dressing af olie og sweet chili

Salat med rå blomkål, quinoa og hakket grønkål. Marineret i lækker sennep/vineddike dressing og maskeret med edama bønner og tranebær. Vendt med miksede salater og frisk persille

Bagt butternut squash vendt med baby spinat, græskarkerner og frisk kørvel

Salat med kikæter, bagte porre, rødløg, auberginer, og rød peber. Vendt med miksede salater og frisk basilikum

Husets grønne indslag med spidskål (rød/grøn) og revet gulerødder

Dagens friskbagte øko. Brød med durum og surdej

Vegetar/vegan:

Samosa: kartoffel , løg, ærter , gulerødder stegt rød spidskål , champignon og peanut satay  dressing og sesamfrø på toppen

Rediger menu