15. december 2021

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Frikadeller lavet af magert svinekød mikset med bacon, spinat, løg og krydderier

Hertil serveres:

Pastasalat med lækker dressing af yogurt, mayonnaise, vineddike og krydderier. Vendt med rødløg, peberfrugter, grønkål og frisk persille. Toppet med majs og ringe af oliven

Miksede salater vendt med squash, gulerødder, peberfrugter, kikærter og hakket grønkål. Toppet med frisk persille

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmels boller  (gluten)

Vegetar/Vegansk: Vegetar patties levet med løg, blomkål, spinat og quinoa hertil sennepsdressing og purløg på toppen serveret cremet pastasalat med årstiden grønne sager

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet 

Frikadeller lavet af magert svinekød mikset med bacon, spinat, løg og krydderier (2 stk per person)

Hertil serveres:

Pastasalat med lækker dressing af yogurt, mayonnaise, vineddike og krydderier. Vendt med rødløg, peberfrugter, grønkål og frisk persille. Toppet med majs og ringe af oliven

Bagte auberginer vendt med peberfrugter, edamame bønner og frisk persille

Salat med friske ananas og honning meloner. Anrettet på bund at sprøde salater og toppet med cashew nødder

Fintsnittet hvidkål og gulerødder i lækker dressing af mayonnaise og ananasjuice. Toppet med sesamfrø

Husets grønne indslag med agurker og oliven

Dagens hjemmebagte øko. Ølands baguette

Vegetar/Vegansk: Vegetar patties levet med løg, blomkål, spinat og quinoa hertil sennepsdressing og purløg på toppen serveret cremet pastasalat med årstiden grønne sager

 

Rediger menu