13. oktober 2020

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Boller i karry lavet med mager svinekød løg kokosmælk karry blade citrongræs. (5 stk. pr person indeholder gluten laktose )

Dampet jasmin ris

Quinua med rodfrugter persille feta cashewnødder toppet med tørrede frugter

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:
Veggi patties : linser, løg, hvidløg, selleri,gulerødder,tomat, peberfrugt rødbeder, søde kartoffel
Med karry kokosmælk sovs.
( gluten fri)
________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Boller i karry lavet med mager svinekød løg kokosmælk karry blade citrongræs. (4 stk. pr person indeholder gluten laktose )

Dampet jasmin ris

Quinua med rodfrugter persille feta cashewnødder

Mango/æble chutney med ingefær og løg mynte samt eddike

Kikærtesalat med cherry tomater med kartofler citron dressing grønkål rukola

Husets grønne indslag med agurker og kokosmel

Dagens friskbagte øko. Brød med durum og surdej

Vegetar/vegan:

Veggi patties : linser, løg, hvidløg, selleri,gulerødder,tomat, peberfrugt rødbeder, søde kartoffel
Med karry kokosmælk sovs.
( gluten fri )

Rediger menu