13. oktober 2020
Dagens menu
.
Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger
Boller i karry lavet med mager svinekød løg kokosmælk karry blade citrongræs. (5 stk. pr person indeholder gluten laktose )
Dampet jasmin ris
Quinua med rodfrugter persille feta cashewnødder toppet med tørrede frugter
Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)
Vegetar/vegan:
Veggi patties : linser, løg, hvidløg, selleri,gulerødder,tomat, peberfrugt rødbeder, søde kartoffel
Med karry kokosmælk sovs.
( gluten fri)
________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet
Boller i karry lavet med mager svinekød løg kokosmælk karry blade citrongræs. (4 stk. pr person indeholder gluten laktose )
Dampet jasmin ris
Quinua med rodfrugter persille feta cashewnødder
Mango/æble chutney med ingefær og løg mynte samt eddike
Kikærtesalat med cherry tomater med kartofler citron dressing grønkål rukola
Husets grønne indslag med agurker og kokosmel
Dagens friskbagte øko. Brød med durum og surdej
Vegetar/vegan:
Veggi patties : linser, løg, hvidløg, selleri,gulerødder,tomat, peberfrugt rødbeder, søde kartoffel
Med karry kokosmælk sovs.
( gluten fri )