14. oktober 2020

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Brændende kærlighed kartoffelmos med ristet bacon og løg toppet med persille (indeholder mælk)

Rødbeder lavet med laurbær salt og peber

Salat med bagte champignoner, sherrytomat, napolitan og saft af citrusfrugt. Toppet med syltede rødløg

Økologiske Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:
Vegetar brændende kærlighed  med kartoffel mos, bløde løg  og vegansk bacon lavet af knold selleri , rødbeder, soya kød (laktosefri)
_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet

Brændende kærlighed kartoffelmos med ristet bacon og løg toppet med persille (indeholder mælk)

Rødbeder lavet med laurbær salt og peber

Salat med bagte champignoner, napolitan og saft af citrusfrugt. Toppet med syltede rødløg og friske krydderurter

Broccolisalat med grønne asparges, sherrytomater og limedressing.

Cæsar salat med kylling og brødcrutons. Maskeret med dressing lavet på græsk yougurt, hvidløg, mayo og parmesan (kan indeholde nødder)

Dagens friskbagte økologiske brød med durum og surdej

Vegetar/vegan:

Vegetar brændende kærlighed  med kartoffel mos, bløde løg og vegansk bacon lavet af knold selleri , rødbeder, soya kød (laktosefri)

Rediger menu