13. april 2021

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Laksefilet i cremet Pernod sauce lavet med fløde løg pernod (indeholder laktose)

Små kartofler i dild olie

Grønne bønner vendt med hvide bønner grønkål sennep/æble dressing toppet med porre og grønne asparges

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:

Æg kage : peberfrugt , porre, vegan pølser, spinat, ost, urter’s olie med græskar kerner på toppen

Vegan; soya fløde, porre, vegan pølser, peberfrugt, spinat, vegan ost, urter’s olie med græskar kerner på toppen
________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Laksefilet i cremet Pernod sauce lavet med fløde løg pernod (indeholder laktose)

Små kartofler i dild olie

Grønne bønner vendt med hvide bønner grønkål sennep/æble dressing

Kyllingsalat med knoldselleri baby spinat purløg toppet med porre og grønne asparges

Fennikel salat med æbler og mango dressing fennikelskud

Husets grønne indslag med agurk og kalamata oliven

Dagens friskbagte øko. Brød med durum og surdej

Vegetar/vegan:

Æg kage : peberfrugt , porre, vegan pølser, spinat, ost, urter’s olie med græskar kerner på toppen

Vegan; soya fløde, porre, vegan pølser, peberfrugt, spinat, vegan ost, urter’s olie med græskar kerner på toppen

Rediger menu