13. oktober 2021

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Gammeldags langtidsbraiseret oksesteg med rødvinssauce lavet med perleløg, oksesky og alm. løg og balsamico  (indeholder gluten)

Hertil serveres:

Små stegte kartofler i lækker krydder urte olie med krydderier

Miksede salater vendt med sherrytomater, avocado, rødløg og parmesan. Maskeret med balsamico glace

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmels boller  (gluten)

Vegetar/Vegan: Chili Sin Carna med soya kød, løg, gulerødder, gul peber, tomater, majskerner og chili. Hertil små stegte kartofler

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet 

Gammeldags langtidsbraiseret oksesteg med rødvinssauce lavet med perleløg, oksesky og alm. løg og balsamico  (indeholder gluten) 2 skiver per person

Hertil serveres:

Små stegte kartofler i lækker krydder urte olie med krydderier

Miksede salater vendt med sherrytomater, avocado, rødløg og parmesan. Maskeret med balsamico glace

Bagte auberginer anrettet på feltsalat og toppet med ristede hasselnødder (nødde allergi)

Salat med forskellige meloner anrettet med bionda og pyntet med frisk mynte og ristede solsikkekerner

Huset grønne indslag med dampet broccoli

Dagens hjemmebagte øko. Ølands baguette

Vegetar/Vegan: Chili Sin Carna med soya kød, løg, gulerødder, gul peber, tomater, majskerner og chili. Hertil små stegte kartofler

 

Rediger menu