11. maj 2021

Dagens menu

Denne menu er til jer, der får portions anretninger

Langtidsstegt nakkefilet marineret med røget paprika, olivenolie og citronskal, plukket i store stykker med grillet peberfrugter

Pastasalat med rødløg, squash, persille, feta, hjertesalat og dressing på olivenolie og grønne urter

Limebagte gulerødder med ahornsirup, mandelflager, spinat og frisk persille

Økologisk ølandshvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegansk:

Vegetar burrito: soya kød, peberfrugt, løg, tomat, chili og ost på toppen

Vegansk burrito : soya kød, peberfrugt, løg, tomat, chili, og vegansk ost på toppen

________________________________________________

Denne menu er til jer, der får buffet

Langtidsstegt nakkefilet marineret med røget paprika, olivenolie og citronskal, plukket i store stykker med grillet peberfrugter

Pastasalat med rødløg, squash, persille, feta, hjertesalat og dressing på olivenolie og grønne urter

Limebagte gulerødder med ahornsirup, mandelflager, spinat og frisk persille

Vandmelon med frisk mynte og egeblade

Hvedekerner med spidskål og rød mizuna, frisk brøndkarse vendt med olie/eddike-dressing

Husets grønne indslag med dampet broccoli

Dagens friskbagte økologiske brød med durum og surdej

Vegetar/vegan:

Vegetar burrito: soya kød, peberfrugt, løg, tomat, chili og ost på toppen

Vegansk burrito : soya kød, peberfrugt, løg, tomat, chili, og vegansk ost på toppen

Rediger menu