12. januar 2022

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Vegetarlasagne med squash, løg, auberginer, peberfrugter og champignon i lækker nedkogt tomatsauce med oregano, basilikum, hvidløg og hvidløg. Toppet med bechamel lavet med fløde, mælk og revet ost (laktose/gluten)

Hertil serveres:

Miksede salater vendt med quinoa, blomkål, peberfrugter, savoykål og belugalinser vendt med rødløg og maskeret med sennep/balsamico dressing

Øko. Ølands boller med surdej (gluten)

Vegetar: Vegetarlasagne med squash, løg, auberginer, peberfrugter og champignon i lækker nedkogt tomatsauce med oregano, basilikum, hvidløg og hvidløg. Toppet med bechamel lavet med fløde, mælk og revet ost (laktose/gluten)

Vegansk: Vegansk lasagne med squash, løg, auberginer, peberfrugter og champignon i lækker nedkogt tomatsauce med oregano, basilikum, hvidløg og hvidløg. Toppet med vegansk ost (gluten)

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet 

Vegetarlasagne med squash, løg, auberginer, peberfrugter og champignon i lækker nedkogt tomatsauce med oregano, basilikum, hvidløg og hvidløg. Toppet med bechamel lavet med fløde, mælk og revet ost (laktose/gluten)

Hertil serveres:

Miksede salater vendt med quinoa, blomkål, peberfrugter, savoykål og belugalinser vendt med rødløg og maskeret med sennep/balsamico dressing

Rucola anrettet med bagte courgetter med oregano og hvidløg. Toppet med frisk persille og parmasen
Tomater salat med avocado og Kalamata oliven serveret med hjerte salat og oliven olie/eddike dressing på  baby spinat og toppet med frisk basilikum

Husets grønne indslag med agurker og friske blommer

Øko. Ølands brød med surdej (gluten)

Vegetar: Vegetarlasagne med squash, løg, auberginer, peberfrugter og champignon i lækker nedkogt tomatsauce med oregano, basilikum, hvidløg og hvidløg. Toppet med bechamel lavet med fløde, mælk og revet ost (laktose/gluten)

Vegansk: Vegansk lasagne med squash, løg, auberginer, peberfrugter og champignon i lækker nedkogt tomatsauce med oregano, basilikum, hvidløg og hvidløg. Toppet med vegansk ost (gluten)

 

Rediger menu