11. august 2020
Dagens menu
.
Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger
Langtids stegt kalkun med rosmarin/tomat sauce løg hvidløg porre samt syltede tranebær
Perle cous cous salat med blomkål cherry tomater persille urtedressing med citron og hvidløg toppet med frisk kørvel.
Quinua salat med radiser peber spinat frisk lime
Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)
Vegetar/vegan:
Veggi gryde : vegan pølser, hvidkål, springløg , peberfrugt , snitbønner, ærter, chili, timian , hvidløg. Sennep dressing og græskar kerner på toppen
Vegetar:
Vegan: ________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet
Langtids stegt kalkun med rosmarin/tomat sauce løg hvidløg porre samt syltede tranebær
Perle cous cous salat med blomkål cherry tomater persille urtedressing med citron og hvidløg toppet med frisk kørvel.
Quinua salat med radiser peber spinat frisk lime
Oliven med sten og hjertesalat vendt med agurk og ærter frisk basilikum
Bagt knoldseller med oliven olie og rucola samt ristet mandler frisk persille
Husets grønne indslag med Melon og ananas
Dagens friskbagte øko. Brød med rugmel og surdej
Vegetar/vegan:
Veggi gryde : vegan pølser, hvidkål, springløg , peberfrugt , snitbønner, ærter, chili, timian , hvidløg. Sennep dressing og græskar kerner på toppen
Vegetar:
Vegan: