11. august 2020

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Langtids stegt kalkun med rosmarin/tomat sauce løg hvidløg porre samt syltede tranebær

Perle cous cous salat med blomkål cherry tomater persille urtedressing med citron og hvidløg toppet med frisk kørvel.

Quinua salat med radiser peber spinat frisk lime

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)
Vegetar/vegan:
Veggi gryde : vegan pølser, hvidkål, springløg , peberfrugt , snitbønner, ærter, chili, timian , hvidløg. Sennep dressing og græskar kerner på toppen
Vegetar:
Vegan: ________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Langtids stegt kalkun med rosmarin/tomat sauce løg hvidløg porre samt syltede tranebær

Perle cous cous salat med blomkål cherry tomater persille urtedressing med citron og hvidløg toppet med frisk kørvel.

Quinua salat med radiser peber spinat frisk lime

Oliven med sten og hjertesalat vendt med agurk og ærter frisk basilikum

Bagt knoldseller med oliven olie og rucola samt ristet mandler frisk persille

Husets grønne indslag med Melon og ananas

Dagens friskbagte øko. Brød med rugmel og surdej
Vegetar/vegan:
Veggi gryde : vegan pølser, hvidkål, springløg , peberfrugt , snitbønner, ærter, chili, timian , hvidløg. Sennep dressing og græskar kerner på toppen
Vegetar:
Vegan:

Rediger menu