10. november 2020

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Tom yum Tigerrejer i cremet sauce med svampe peber citrongræs limeblade kokosmælk samt frisk presset lime thai basilikum (indeholder laktose)

Jasmin ris med sesam

Edamame Bønner med cherry tomater ristet svampe frisk spinat toppet med mynte

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:

Vegetar wok med ris : gulerødder , peberfrugt , rødløg, mange tout , portobello , mini majs, ærter , cashewnødder , sesam , hoisin , sweet chili , soya
________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Tom yum Tigerrejer i cremet sauce med svampe peber citrongræs limeblade samt frisk presset lime thai basilikum

Jasmin ris med sesam

Lime/soya bagte svampe med bionda og bredbladet persille

Kyllingsalat med peberfrugter agurk concasse lime basilikums dressing hjertesalat

Dampet broccoli med mandler og Kiwi olie eddike dressing

Husets grønne indslag med tomater og kokosflager

Dagens friskbagte øko. Brød på surdej og kerner

Vegetar/vegan:

Vegetar wok med ris : gulerødder , peberfrugt , rødløg, mange tout , portobello , mini majs, ærter , cashewnødder , sesam , hoisin , sweet chili , soya

Rediger menu