1. september 2020

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Spansk Chicken jalfrezi lynstegt kylling og grøntsager i krydderet tomat sauce med friske urter (gluten/laktosefri)

Citron bagte kartoffeltern

Karry bagte blomkål med lime og granatæbler persille sort sesam

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:

Jailfraz med kiærter : tomat, hvidløg, løg, peberfrugt, jordskokker , aubergine og rød chili

____________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet

Spansk Chicken jalfrezi lynstegt kylling og grøntsager i krydderet tomat sauce med friske urter (gluten/laktosefri)

Citron bagte kartoffeltern

Karry bagte blomkål med lime og persille sort sesam

Raita med yoghurt kartoffel med mynte løg samt granatæbler

3 slags bønner med zukini og gulerødder vendt med urter og lime dressing

Husets grønne indslag tomater samt kokosflager

Dagens friskbagte øko. Brød med Manitoba (gluten)

Vegetar/vegan:

Jailfraz med kiærter : tomat, hvidløg, løg, peberfrugt, jordskokker , aubergine og rød chili

Rediger menu