2. september 2020

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Panang med oksekød (halal), peberfrugt, rødløg , bambusskud, squash, haricots verts, kokosmælk, citrongræs og springløg på toppen (gluten/laktosefri)

Løse ris

Salat med sorte bønner, edame bønner, squash, rødløg og peberfrugt. Maskeret med tamarid dressing og vendt med napolitan

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:

Veggi panang ; tofu, rødløg, peberfrugt, baby majs, bambu, squash , haricots, citron græs , kolkosmælk , springløg på toppen

____________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet

Panang med oksekød, peberfrugt, rødløg , bambusskud, squash, haricots verts, kokosmælk, citrongræs og springløg på toppen (gluten/laktosefri)

Løse ris toppet med frisk basilikum

Salat med vandmelon, thai basilikum, fetaost og bionda salat

Broccoli, mangetout og sukker ærter spire, sherrytomater og tamarid dressing

Salat med gulerødder, rødkål, hvidkål og rød chili. Vendt med ristede cashew nødder og lime/chili dressing (nødder)

Husets grønne indslag med grillede champignoner

Dagens friskbagte øko. Brød med Manitoba (gluten)

Vegetar/vegan:

Veggi panang ; tofu, rødløg, peberfrugt, baby majs, bambu, squash , haricots, citron græs , kolkosmælk , springløg på toppen

Rediger menu