1. juni 2021

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Dampet Tigerrejer med sprøde grøntsager hjertesalat peberfrugter agurk olie eddike dressing med hvidløg

Tomatdressing med citron oregano løg hvidløg

Pasta salat med oliven avokado porre grønkål soltørrede tomater røget paprika dressing (indeholder laktose og gluten)

Tomatsalat med mozzarella og kapers basilikum nedkogt balsamico dressing

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:

Minus pasta salat og tomat dressing  til vegetar

Wok med ris nudler , champignon , pak choy, gulerødder , mandetout , bønner spirer , spring løg , cashewnødder og sweet and sour dressing

________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Dampet Tigerrejer med sprøde grøntsager hjertesalat peberfrugter agurk olie eddike dressing med hvidløg

Tomatdressing med citron oregano løg hvidløg

Pasta salat med oliven avokado porre grønkål soltørrede tomater røget paprika dressing (indeholder laktose og gluten)

Tomatsalat med mozzarella og kapers basilikum nedkogt balsamico dressing

Kyllingesalat med dampet broccoli og ristet mandler syltede tyttebær lime dressing

Husets grønne indslag med revet rødbeder og gulerødder rosiner i hyldeblomst dressing

Dagens friskbagte øko. Brød med rugmel lavet på surdej

Vegetar/vegan:

Minus pasta salat og tomat dressing  til vegetar

Wok med ris nudler , champignon , pak choy, gulerødder , mandetout , bønner spirer , spring løg , cashewnødder og sweet and sour dressing

Rediger menu