1. december 2020

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Estragon gryde lavet med svampe kylling i cremet sauce på hvidvin og løg

Ristet Kartoffeltern med krydderurte olie

Grillet grønne asparges med cherry tomater syltede rødløg majs toppet med mini mozzarella

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:

Vegetar manchamanteles : hvid bønner , ananas, søde kartoffel , gulerødder, tomat , løg ,hvidløg, chili, nelliker , hvidløg

________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Estragon gryde lavet med svampe kylling i cremet sauce på hvidvin og løg

Ristet Kartoffeltern med krydderurte olie

Grillet grønne asparges med cherry tomater syltede rødløg spinat

Honningmelon med lola bondia salat mynte rosiner

Bagt squash med græskarkerner limesaft persille frisk mizuna

Husets grønne indslag med peberfrugter

Dagens friskbagte øko. Brød med rugmel

Vegetar/vegan:

Vegetar manchamanteles : hvid bønner , ananas, søde kartoffel , gulerødder, tomat , løg ,hvidløg, chili, nelliker , hvidløg

Rediger menu