9. september 2021

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Kylling i karry lavet med løg hvidløg ingefær samt karry og kokosmælk

Jasmin ris med basilikum

Tern af knoldselleri og rødbeder sesam frisk karse toppet med tyttebær og havtorn

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

CITRONFROMAGE M CRUMBLE: LAKTOSE (FLØDE OG SMØR), ÆG (ÆGGEBLOMMER), GLUTEN, GELATINE

Vegetar/vegan:

Indisk gryde med rød linser , kokosmælk , tomat, løg, gulerødder , hvidløg, ingefær, spinat, haricots og blomkål

________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Kylling i karry lavet med løg hvidløg ingefær samt karry og kokosmælk

Jasmin ris med basilikum

Tern af knoldselleri og rødbeder sesam frisk karse toppet med feta

Hvedekerner med savoykål blå druer blommer syltede tyttebær bionda salat mynte

Husets grønne indslag med peber og dampet grønne asparges

Dagens friskbagte øko. Brød med rugmel og surdej

CITRONFROMAGE M CRUMBLE: LAKTOSE (FLØDE OG SMØR), ÆG (ÆGGEBLOMMER), GLUTEN, GELATINE

Vegetar/vegan:

Indisk gryde med rød linser , kokosmælk , tomat, løg, gulerødder , hvidløg, ingefær, spinat, haricots og blomkål

Rediger menu