10. september 2021

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Langtidsstegt nakkekam (gris) i chunks i lækker cremet flødesauce med champignoner og krydderurter på toppen (indeholder laktose)

Hertil serveres:

Små stegte sommerkartofler med krydderurteolie

Miksede salater med kikærter, sherrytomater, agurker og fetaost. Toppet med granatæbler, frisk persille og rødløg

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmels boller  (gluten)

Vegetar: Quinoa vendt med feta, purløg, grillet peberfrugter, snitbønner, skalotteløg, rødbeder og portobello. Maskeret med dressing lavet med semidried tomater på toppen

Vegan: Quinoa vendt med mandler, purløg, grillet peberfrugter, snitbønner, skalotteløg, rødbeder og portobello. Maskeret med dressing lavet med semidried tomater på toppen

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet 

Langtidsstegt nakkekam (gris) i chunks i lækker cremet flødesauce med champignoner og krydderurter på toppen (indeholder laktose)

Hertil serveres:

Små stegte sommerkartofler med krydderurteolie

Hjertesalat med kikærter, sherrytomater, agurker og fetaost. Toppet med granatæbler, frisk persille og rødløg
Vandmelon vendt med grønne ærter, miksede salater, frisk mynte og ristetede solsikkekerner
Salat med syltet fennikel og tørret tranebær
Huset grønne indslag med rå blomkål

Dagens hjemmebagte øko. Ølands baguette

Vegetar: Quinoa vendt med feta, purløg, grillet peberfrugter, snitbønner, skalotteløg, rødbeder og portobello. Maskeret med dressing lavet med semidried tomater på toppen

Vegan: Quinoa vendt med mandler, purløg, grillet peberfrugter, snitbønner, skalotteløg, rødbeder og portobello. Maskeret med dressing lavet med semidried tomater på toppen

Rediger menu