10. juli 2020

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Pulled pork i egen marinade af friske urter, ingefær, tomater og paprika. Toppet med frisk persille, løg og grillede peberfrugter

Stegte kartofler med feta og persille

Salat af perlebyg, grønkål, squash og syltede rødløg. Maskeret med hvidvinseddike dressing og frisk kørvel

Øko. Ølands hvedeboller

Vegetar/vegan:

Indisk gryde med peberfrugter, kidney bønner, løg, gulerødder, tomater, kokosmælk, hvidløg og karry


Denne menu er til jer der får buffet 

Pulled pork i egen marinade af friske urter, ingefær, tomater og paprika. Toppet med frisk persille, løg og grillede peberfrugter

Stegte kartofler med feta og persille

Salat af perlebyg, grønkål, squash og syltede rødløg. Maskeret med hvidvinseddike dressing og frisk kørvel

Rå marineret rødkål med appelsin filetter, karse, balsamico dressing og karse

Husets grønne indslag med grillede svampe

Øko. Ølands hvedeboller

Vegetar/vegan:

Indisk gryde med peberfrugter, kidney bønner, løg, gulerødder, tomater, kokosmælk, hvidløg og karry

 

Rediger menu