10. juli 2020
Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger
Pulled pork i egen marinade af friske urter, ingefær, tomater og paprika. Toppet med frisk persille, løg og grillede peberfrugter
Stegte kartofler med feta og persille
Salat af perlebyg, grønkål, squash og syltede rødløg. Maskeret med hvidvinseddike dressing og frisk kørvel
Øko. Ølands hvedeboller
Vegetar/vegan:
Indisk gryde med peberfrugter, kidney bønner, løg, gulerødder, tomater, kokosmælk, hvidløg og karry
Denne menu er til jer der får buffet
Pulled pork i egen marinade af friske urter, ingefær, tomater og paprika. Toppet med frisk persille, løg og grillede peberfrugter
Stegte kartofler med feta og persille
Salat af perlebyg, grønkål, squash og syltede rødløg. Maskeret med hvidvinseddike dressing og frisk kørvel
Rå marineret rødkål med appelsin filetter, karse, balsamico dressing og karse
Husets grønne indslag med grillede svampe
Øko. Ølands hvedeboller
Vegetar/vegan:
Indisk gryde med peberfrugter, kidney bønner, løg, gulerødder, tomater, kokosmælk, hvidløg og karry
Rediger menu