10. december 2021

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Grillet svineskanker i lækker marinade lavet med timian og citron toppet med sesamfrø

Hertil serveres:

Kold kartoffelsalat i cremet dressing med mayonnaise, græsk yogurt, sød eddike, løg og krydderier. Toppet med purløg og radiser

Miksede salater vendt med kinaradiser, agurker og sherry tomater. Toppet med feta og frisk persille

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmels boller  (gluten)

Vegetar: Stegt portobello fyldt med ristet hokkaido, haricot verts og feta. Toppet med syltede rødløg

Vegan: Stegt portobello fyldt med ristet hokkaido, haricot verts og peanuts. Toppet med syltede rødløg

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet 

Grillet svineskanker (1 stk per person) i lækker marinade lavet med timian og citron toppet med sesamfrø

Hertil serveres:

Kold kartoffelsalat i cremet dressing med mayonnaise, græsk yogurt, sød eddike, løg og krydderier. Toppet med purløg og radiser

Salat med gulerødder, squash, ananas, kidneybønner, cous cous og quinoa. Pyntet med ristede mandler og babyspinat

Fennikelsalat med friske æbler og limejuice marinade. Toppet med druer, frisk mynte og rucola

Kinaradiser vendt med agurker og sherrytomater. Toppet med feta ost og frisk persille

Husets grønne indslag med majs

Dagens hjemmebagte øko. Ølands baguette

Vegetar: Stegt portobello fyldt med ristet hokkaido, haricot verts og feta. Toppet med syltede rødløg

Vegan: Stegt portobello fyldt med ristet hokkaido, haricot verts og peanuts. Toppet med syltede rødløg

 

 

 

Rediger menu