8. oktober 2020

Dagens menu

.

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Spansk Chorizio Tærte med grillet peber og syltede rødløg friske urter (indeholder æg gluten laktose )

Dampet simonekål med solbær dressing og saltet mandler spinat frisk kørvel

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

BANANKAGE MED KAKAOTOPPING
Allergener: æg, gluten, laktose (smør, mælk)

Vegetar/vegan:

Vegetar:Quiche med spinat og løg med ærter-knold selleri Mos , vegan pølser og purløg på toppen

Vegan: quiche med spinat og løg , soya-vegansk fløde, ærter Mos , vegan pølser og purløg på toppen

________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Spansk Chorizio Tærte med grillet peber og syltede rødløg friske urter (indeholder æg gluten laktose

Ristet svampe med mizuna og sesam vendt med oliven olie

Melonsalat med mandler og mynte frisse salat

Quinua med peber grønkål avokado dressing frisk estragon

Husets grønne indslag med tomater

Dagens friskbagte øko. Brød med flagesalt og oliven olie

BANANKAGE MED KAKAOTOPPING
Allergener: æg, gluten, laktose (smør, mælk)

Vegetar/vegan:
Vegetar:Quiche med spinat og løg med ærter-knold selleri Mos , vegan pølser og purløg på toppen

Vegan: quiche med spinat og løg , soya-vegansk fløde, ærter Mos , vegan pølser og purløg på toppen

Rediger menu