8. juli 2021

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Indisk butterbeef lavet med ingefær yoghurt cashewnødder hvidløg løg masser af krydderier samt mager okseinderlår

Dampet Ris med forårsløg

Kikærter med cherry tomater kartofler ristet peanuts med rørsukker rødløg ananas mango/tamarin dressing

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

RØDGRØD M VANILJEMOUSSE
ALLERGENER: LAKTOSE (FLØDE, MÆLK), ÆG (ÆGGEBLOMMER), GELATINE

Vegetar/vegan:

Butter veggies: kikærter, gulerødder , løg , haricot, spinat , kokosmælk , karry , hvidløg, ingefær, fløde, ghee med cashewnødder på toppen

Vegan : kikærter , gulerødder , løg, haricot, spinat, kokosmælk , hvidløg, karry , ingefær med cashewnødder på toppen

________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Indisk butterbeef lavet med ingefær yoghurt cashewnødder hvidløg løg masser af krydderier samt mager okseinderlår

Dampet Ris med forårsløg

Kikærter med cherry tomater kartofler ristet peanuts med rørsukker rødløg ananas mango/tamarin dressing

Bagt citron blomkål med lola bionda og persille samt ristet kokosmel

Husets grønne indslag med honning melon og vandmelon

Dagens friskbagte øko. Brød

RØDGRØD M VANILJEMOUSSE
ALLERGENER: LAKTOSE (FLØDE, MÆLK), ÆG (ÆGGEBLOMMER), GELATINE

Vegetar/vegan:

Butter veggies: kikærter, gulerødder , løg , haricot, spinat , kokosmælk , karry , hvidløg, ingefær, fløde, ghee med cashewnødder på toppen

Vegan : kikærter , gulerødder , løg, haricot, spinat, kokosmælk , hvidløg, karry , ingefær med cashewnødder på toppen

Rediger menu