9. juli 2021

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Kalvecuvette med oregano og basilikum samt røget paprika (2 skiver pr. person)

1/2 stegte kartofler med oliven olie, salt og peber

Bearnaise dip lavet med frisk estragon, æggeblommer, estragon eddike og olie

Salat med grønne linser, peberfrugter, blomkål, hakket grønkål og frisk persille. Maskeret med lækker senneps/æble dressing og anrettet med  miksede salater

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller  (gluten)

Vegetar/vegan:

Vegetar: Quinoa vendt med springløg, peberfrugter, ærter og rød spidskål. Anrettet med dressing af semidried tomater og toppet med grillet squash og fetaost

Vegan: Quinoa vendt med springløg, peberfrugter, ærter og rød spidskål. Anrettet med dressing af semidried tomater og toppet med grillet squash og pinjekerner _________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet 

Kalvecuvette med oregano og basilikum samt røget paprika (2 skiver pr. person)

1/2 stegte kartofler med oliven olie, salt og peber

Bearnaise dip lavet med frisk estragon, æggeblommer, estragon eddike og olie

Salat med grønne linser, peberfrugter, blomkål, hakket grønkål og frisk persille. Maskeret med lækker senneps/æble dressing

Agurker vendt med radiser, mozzarella, granatæbler og frisk ananas. Anrettet med sprøde salater
Bagte auberginer anrettet med sherrytomater, rucula og ristede mandler

Husets grønne råkostsalat med gulerødder og rosiner i lækker hyldeblomst/appelsin marinade

Vegetar/Vegan

Vegetar: Quinoa vendt med springløg, peberfrugter, ærter og rød spidskål. Anrettet med dressing af semidried tomater og toppet med grillet squash og fetaost

Vegan: Quinoa vendt med springløg, peberfrugter, ærter og rød spidskål. Anrettet med dressing af semidried tomater og toppet med grillet squash og pinjekerner

Rediger menu