7. oktober 2021

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Svinefilet med paprika svampe fløde sauce med løg hvidløg frisk hakket persille

Kartoffelmos med mælk salt peber

Citron bagte rødbeder og kålrabi gulerødder ærter porre toppet med salt mandler

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

LYS BROWNIE M SALTKARAMEL: ÆG, LAKTOSE (SMØR OG FLØDE), GLUTEN, CHOKOLADE (SOYA), NØDDER (VALNØDDER)

Vegetar/vegan:

Tomat paprika sauce med peber hvide bønner svampe samt vegan pølser og persille

________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Svinefilet med paprika svampe fløde sauce med løg hvidløg frisk hakket persille

Kartoffelmos med mælk salt peber

Citron bagte rødbeder og kålrabi gulerødder ærter porre toppet med salt mandler

Æble fennikel salat med hvidkål og fennikel skud æble dressing med gule senneps frø

Husets grønne indslag med dampet broccoli

Dagens friskbagte øko. Brød med durum og surdej

LYS BROWNIE M SALTKARAMEL: ÆG, LAKTOSE (SMØR OG FLØDE), GLUTEN, CHOKOLADE (SOYA), NØDDER (VALNØDDER)

Vegetar/vegan:

Tomat paprika sauce med peber hvide bønner svampe samt vegan pølser og persille

Rediger menu