7. januar 2022

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Helstegt cajun kalkuncuvette i marinade af urter og krydderier. Serveret i egen jus af fond, paprika, basilikum, løg og tomat

Hertil serveres:

Pastasalat med penne og porre i snitter vendt i lækker tomatpesto (gluten) og toppet med purløg

Miksede salater vendt med rødkål, æbler, appelsin filetter, pistacie nødder i lækker dressing af sirup fra granatæbler og appelsinjuice. Toppet med tranebær og frisk mynte

Øko. Ølands let maltet boller (gluten)

Vegetar/Vegansk: Quinoa vendt med stegte grøntsager, græskar, springløg, rødbeder toppet med syltede rødløg hertil lækker pastasalat med tomatpesto, porre og purløg

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet 

Helstegt cajun kalkuncuvette (2 skiver pr person) i marinade af urter og krydderier. Serveret i egen jus af fond, paprika, basilikum, løg og tomat

Hertil serveres:

Pastasalat med penne og porre i snitter vendt i lækker tomatpesto (gluten)

Miksede salater vendt med rødkål og æbler i dressing af appelsin/limesaft. Toppet med tørret tranebær, frisk mynte og pistacienødder

Grillede gulerødder anrettet på feltsalat toppet med græskarkerner og frisk kørvel

Salat med dampet broccoli og grillet rosenkål. Maskeret med honning/senneps dressing

Huset grønne indslag med grønne asparges og peberfrugter

Øko. Ølands let maltet brød  (gluten)

Vegetar/Vegansk: Quinoa vendt med stegte grøntsager, græskar, springløg, rødbeder toppet med syltede rødløg hertil lækker pastasalat med tomatpesto, porre og purløg

 

 

Rediger menu