6. august 2020
Dagens menu
.
Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger
Boller i karry lavet med løg mælk koksmælk ingefær samt mager svinekød (indeholder gluten og laktose)
Jasmin ris
Bagte bolsje beder med rodfrugter citron granatæbler karse syltede Haverabarber
Kokos hindbærkage med æg gluten laktose
Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)
Vegetar/vegan:Veggi deller med karry sovs: quinoa, linser, hivbønner, ærter , hokkaido , tomat , løg , hvidløg , kokos mælk ( gluten/ laktose fri )
Vegetar:
Vegan: ________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet
Boller i karry lavet med løg mælk koksmælk ingefær samt mager svinekød (indeholder gluten og laktose)
Jasmin ris
Bagte bolsje beder med rodfrugter citron granatæbler karse syltede Haverabarber
Chutney lavet med mango æbler ingefær mynte nigela frø
Azukibønner med blomkål quinua estragon rød mizuna dressing på rødvins eddike
Kokos hindbærkage med æg gluten laktose
Husets grønne indslag med peberfrugter
Dagens friskbagte brød med durum
Vegetar/vegan:
Veggi deller med karry sovs: quinoa, linser, hivbønner, ærter , hokkaido , tomat , løg , hvidløg , kokos mælk ( gluten/ laktose fri )
Vegetar:
Vegan: