6. august 2020

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Boller i karry lavet med løg mælk koksmælk ingefær samt mager svinekød (indeholder gluten og laktose)

Jasmin ris

Bagte bolsje beder med rodfrugter citron granatæbler karse syltede Haverabarber

Kokos hindbærkage med æg gluten laktose

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)
Vegetar/vegan:Veggi deller med karry sovs: quinoa, linser, hivbønner, ærter , hokkaido , tomat , løg , hvidløg , kokos mælk ( gluten/ laktose fri )
Vegetar:
Vegan: ________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Boller i karry lavet med løg mælk koksmælk ingefær samt mager svinekød (indeholder gluten og laktose)

Jasmin ris

Bagte bolsje beder med rodfrugter citron granatæbler karse syltede Haverabarber

Chutney lavet med mango æbler ingefær mynte nigela frø

Azukibønner med blomkål quinua estragon rød mizuna dressing på rødvins eddike

Kokos hindbærkage med æg gluten laktose

Husets grønne indslag med peberfrugter

Dagens friskbagte brød med durum

Vegetar/vegan:
Veggi deller med karry sovs: quinoa, linser, hivbønner, ærter , hokkaido , tomat , løg , hvidløg , kokos mælk ( gluten/ laktose fri )
Vegetar:
Vegan:

Rediger menu