5. november 2020

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Spinat Bacon deller lavet med løg og salt peber frisk basilikum (2 stk. pr. person) indeholder gluten

Pastasalat med avokado peberfrugter cherry tomater agurk frisk persille vendt med grillet peber creme toppet med feta

Grillet peber med pinjekernerne radiser spinat frisk rosmarin

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

PÆRE CHOKOLADE KAGE
Allergener: æg, gluten, laktose (smør), nødder (mandel)

Vegetar/vegan:

Vegetar Wraps: kikærter-ærter-søde kartoffel – løg bønner Mos , gulerødder , rødløg, peberfrugt, salat , ranch dressing

Vegan Wraps: kikærter-ærtet-søde kartoffel-løg Mos , gulerødder, rødløg, peberfrugt, salat

________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Spinat Bacon deller lavet med løg og salt peber frisk basilikum (2 stk. pr. person) indeholder gluten

Pastasalat med avokado peberfrugter cherry tomater agurk frisk persille vendt med grillet peber creme toppet med feta

Grillet peber med pinjekernerne radiser spinat frisk rosmarin

Hvedekerner med knoldselleri savoykål gulerødder frisk estragon dressing

Fennikel/æblesalat med Honning/sennep dressing toppet med frisk skovsyre

Husets grønne indslag med dampet broccoli

Dagens friskbagte øko. Brød med kerner og rugmel

PÆRE CHOKOLADE KAGE
Allergener: æg, gluten, laktose (smør), nødder (mandel)

Vegetar/vegan:

Vegetar Wraps: kikærter-ærter-søde kartoffel – løg bønner Mos , gulerødder , rødløg, peberfrugt, salat , ranch dressing

Vegan Wraps: kikærter-ærtet-søde kartoffel-løg Mos , gulerødder, rødløg, peberfrugt, salat

Rediger menu