5. november 2020
Dagens menu
.
Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger
Spinat Bacon deller lavet med løg og salt peber frisk basilikum (2 stk. pr. person) indeholder gluten
Pastasalat med avokado peberfrugter cherry tomater agurk frisk persille vendt med grillet peber creme toppet med feta
Grillet peber med pinjekernerne radiser spinat frisk rosmarin
Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)
PÆRE CHOKOLADE KAGE
Allergener: æg, gluten, laktose (smør), nødder (mandel)
Vegetar/vegan:
Vegetar Wraps: kikærter-ærter-søde kartoffel – løg bønner Mos , gulerødder , rødløg, peberfrugt, salat , ranch dressing
Vegan Wraps: kikærter-ærtet-søde kartoffel-løg Mos , gulerødder, rødløg, peberfrugt, salat
________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet
Spinat Bacon deller lavet med løg og salt peber frisk basilikum (2 stk. pr. person) indeholder gluten
Pastasalat med avokado peberfrugter cherry tomater agurk frisk persille vendt med grillet peber creme toppet med feta
Grillet peber med pinjekernerne radiser spinat frisk rosmarin
Hvedekerner med knoldselleri savoykål gulerødder frisk estragon dressing
Fennikel/æblesalat med Honning/sennep dressing toppet med frisk skovsyre
Husets grønne indslag med dampet broccoli
Dagens friskbagte øko. Brød med kerner og rugmel
PÆRE CHOKOLADE KAGE
Allergener: æg, gluten, laktose (smør), nødder (mandel)
Vegetar/vegan:
Vegetar Wraps: kikærter-ærter-søde kartoffel – løg bønner Mos , gulerødder , rødløg, peberfrugt, salat , ranch dressing
Vegan Wraps: kikærter-ærtet-søde kartoffel-løg Mos , gulerødder, rødløg, peberfrugt, salat
Rediger menu