4. marts 2021

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Spanske albondigas lavet af kalvekød timian rosmarin løg/hvidløg maskeret med nedkogt tomat sauce ( 5 stk. pr. person indeholder gluten)

Risoni med krydderurte olie med citronsaft

Tomater marineret i avokado og urter oliven med sten samt feta frisk basilikum

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Mørk Chokolademousse med hindbær-glace
Allergener: æg, laktose (fløde, mælk), soya (mørk chokolade)

Vegetar/vegan:

Veggi patties: sødekartofel, gulerødder , løg, hvidløg, tomat, kikærter, peberfrugt, tofu med tomat sauce og purløg på toppen

________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Spanske albondigas lavet af kalvekød timian rosmarin løg/hvidløg maskeret med nedkogt tomat sauce ( 4 stk. pr. person indeholder gluten)

Risoni med krydderurte olie med citronsaft

Tomater marineret i avokado og urter oliven med sten samt feta frisk basilikum

Quinua med gul og rød peber grønkål vendt cherry eddike frisk urter

Husets grønne indslag med dampet broccoli

Dagens friskbagte øko. Brød med rugmel og surdej

Mørk Chokolademousse med hindbær-glace
Allergener: æg, laktose (fløde, mælk), soya (mørk chokolade)

Vegetar/vegan:

Veggi patties: sødekartofel, gulerødder , løg, hvidløg, tomat, kikærter, peberfrugt, tofu med tomat sauce og purløg på toppen

Rediger menu