4. februar 2021

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

braiseret oksebryst med cremet peberrods sauce og hakket wasabi ærter (indeholder gluten laktose)

Små Ristet Kartofler med salt peber

Bulgur med savoykål gulerod frisk persille spinat vendt med citron

Linser
Allergener: æg, laktose (mælk, smør), gluten.

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:

Sheperds pie: soya kød , gulerødder, løg, ærter, tomat, rosmarin , kartofler og cheddar

Vegan : soya kød, gulerødder , løg, ærter, tomat , rosmarin , kartofler og soya fløde

________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

braiseret oksebryst med cremet peberrods sauce og hakket wasabi ærter (indeholder gluten laktose)

Små Ristet Kartofler med salt peber

Bulgur med savoykål gulerod frisk persille spinat vendt med citron dressing toppet med peberfrugter

Cherry tomater med rødløg hjertesalat mini mozzarella basilikum chili/lime dressing

Husets grønne indslag med peber og sugar snaps

Dagens friskbagte øko. Brød med surdej samt rugmel

Linser
Allergener: æg, laktose (mælk, smør), gluten.

Vegetar/vegan:

Sheperds pie: soya kød , gulerødder, løg, ærter, tomat, rosmarin , kartofler og cheddar

Vegan : soya kød, gulerødder , løg, ærter, tomat , rosmarin , kartofler og soya fløde

Rediger menu