4. februar 2021
Dagens menu
.
Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger
braiseret oksebryst med cremet peberrods sauce og hakket wasabi ærter (indeholder gluten laktose)
Små Ristet Kartofler med salt peber
Bulgur med savoykål gulerod frisk persille spinat vendt med citron
Linser
Allergener: æg, laktose (mælk, smør), gluten.
Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)
Vegetar/vegan:
Sheperds pie: soya kød , gulerødder, løg, ærter, tomat, rosmarin , kartofler og cheddar
Vegan : soya kød, gulerødder , løg, ærter, tomat , rosmarin , kartofler og soya fløde
________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet
braiseret oksebryst med cremet peberrods sauce og hakket wasabi ærter (indeholder gluten laktose)
Små Ristet Kartofler med salt peber
Bulgur med savoykål gulerod frisk persille spinat vendt med citron dressing toppet med peberfrugter
Cherry tomater med rødløg hjertesalat mini mozzarella basilikum chili/lime dressing
Husets grønne indslag med peber og sugar snaps
Dagens friskbagte øko. Brød med surdej samt rugmel
Linser
Allergener: æg, laktose (mælk, smør), gluten.
Vegetar/vegan:
Sheperds pie: soya kød , gulerødder, løg, ærter, tomat, rosmarin , kartofler og cheddar
Vegan : soya kød, gulerødder , løg, ærter, tomat , rosmarin , kartofler og soya fløde
Rediger menu