30. september 2021

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Mørbradgryde lavet med perleløg hvidløg svampe og urter i cremet sauce på fløde og mælk

Dampet Ris med forårsløg

Hvedekernesalat med spidskål og æbler druer estragon syltede solbær vendt med æble dressing

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:

Paprikagryde med masser af grønt løg hvidløg rodfrugter ærter tomat

________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Mørbradgryde lavet med perleløg hvidløg svampe og urter i cremet sauce på fløde og mælk

Dampet Ris med forårsløg

Hvedekernesalat med spidskål og æbler druer estragon syltede solbær vendt med æble dressing

Dampet broccoli med peberfrugter kalamata oliven ristet solsikke kerner

Bagt squash med aubergine Feld salat basilikum goji bær

Husets grønne indslag med cherry tomater samt grønne bønner

Dagens friskbagte øko. Brød med durum og surdej

Vegetar/vegan:

Paprikagryde med masser af grønt løg hvidløg rodfrugter ærter tomat

Rediger menu