30. januar 2020
Dagens menu
Sesam Ristet Farseret Forårsløg med rodfrugter lavet på mager svinekød salt peber (1 stk. pr. person indeholder gluten)
Avokado salat med hvedekerner og edamame bønner rødløg savoykål vendt med urtedressing på hvidløg og chili toppet med peber og persille
Cremet salat med bagt porre spidskål agurk løg purløg dijon sennep
Bagt hokkaido Græskar og citron bagt knoldselleri græskar kerner mizuna
Æble/fennikel salat med gujibær æble/appelsin dressing toppet med hakket fennikel skud
Ristet svampe med oliven olie på grøn salat
Øko. Focasiabrød med durum og rosmarin
MØRK CHOKOLADEMOUSSE MED PEANUT/BRÆNDT CHOKOLADE
Allergener: æg, laktose (mælk, fløde, mælkepulver), soya (mørk chokolade), peanuts.
(til jer der får kage om torsdagen)
Rediger menu