30. januar 2020

Dagens menu

Sesam Ristet Farseret Forårsløg med rodfrugter lavet på mager svinekød salt peber (1 stk. pr. person indeholder gluten)

Avokado salat med hvedekerner og edamame bønner rødløg savoykål vendt med urtedressing på hvidløg og chili toppet med peber og persille

Cremet salat med bagt porre spidskål agurk løg purløg dijon sennep

Bagt hokkaido Græskar og citron bagt knoldselleri græskar kerner mizuna

Æble/fennikel salat med gujibær æble/appelsin dressing toppet med hakket fennikel skud

Ristet svampe med oliven olie på grøn salat

Øko. Focasiabrød med durum og rosmarin

MØRK CHOKOLADEMOUSSE MED PEANUT/BRÆNDT CHOKOLADE
Allergener: æg, laktose (mælk, fløde, mælkepulver), soya (mørk chokolade), peanuts.

(til jer der får kage om torsdagen)

Rediger menu