3. september 2020

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Spinat Bacon deller med løg og salt peber maskeret med mild tomat sauce (indeholder gluten)

Pastasalat med avokado mini mozarella rødløg persille grillet peber dressing

Bagte Rodfrugter med citron samt rosmarin syltede havtorn

Æbletærte med kanel
Allergener :æg gluten Laktose smør mælk

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:
Veggie bøffer : linser, quinoa, kikærter, løg , hvidløg, spinat, gulerødder med tomat sovs og persille på toppen

Vegetar:
Vegan: ________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Spinat Bacon deller med løg og salt peber maskeret med mild tomat sauce (indeholder gluten)

Pastasalat med avokado mini mozarella rødløg persille grillet peber dressing

Rød spidskål med æbler lime hindbær dressing mynte samt solsikke kerner

Bagt squash med paprika kørvel havtorn feldsalat

Quinua med agurk concasse radiser senneps dressing persille

Husets grønne indslag med peberfrugter

Dagens friskbagte øko. Brød med spinat

Vegetar/vegan:
Veggie bøffer : linser, quinoa, kikærter, løg , hvidløg, spinat, gulerødder med tomat sovs og persille på toppen

Æbletærte med kanel
Allergener :æg gluten Laktose smør mælk

Vegan/vegetar
Veggie bøffer : linser, quinoa, kikærter, løg , hvidløg, spinat, gulerødder med tomat sovs og persille på toppen

Rediger menu