4. september 2020

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Langtids stegt kalve cuvette i diverse krydderier og urter (2 skiver pr person)

Bagt kartoffel hertil krydderurtecreme (indeholder laktose)

Salat med sherrytomater, kalamata oliven med sten, asparges og napolitan. Garneret med ristede mandler og frisk basilikum

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:

Samosa  med grillet artiskok  , haricots , peberfrugt og humus

____________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet

Langtids stegt kalve cuvette i diverse krydderier og urter (2 skiver pr person)

Bagt kartoffel hertil krydderurtecreme (indeholder laktose)

Salat med sherrytomater, asparges og napolitan. Garneret med ristede mandler og frisk basilikum

Hvedekerne salat med druer, grønkål. hvidkål, blommer og syltede rødløg. Maskeret med brøndkarse

Husets grønne indslag med agurker og kalamata oliven med sten

Dagens friskbagte øko. Brød med Manitoba (gluten)

Vegetar/vegan:

Samosa  med grillet artiskok  , haricots , peberfrugt og humus

 

Rediger menu