4. september 2020
Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger
Langtids stegt kalve cuvette i diverse krydderier og urter (2 skiver pr person)
Bagt kartoffel hertil krydderurtecreme (indeholder laktose)
Salat med sherrytomater, kalamata oliven med sten, asparges og napolitan. Garneret med ristede mandler og frisk basilikum
Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)
Vegetar/vegan:
Samosa med grillet artiskok , haricots , peberfrugt og humus
____________________________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet
Langtids stegt kalve cuvette i diverse krydderier og urter (2 skiver pr person)
Bagt kartoffel hertil krydderurtecreme (indeholder laktose)
Salat med sherrytomater, asparges og napolitan. Garneret med ristede mandler og frisk basilikum
Hvedekerne salat med druer, grønkål. hvidkål, blommer og syltede rødløg. Maskeret med brøndkarse
Husets grønne indslag med agurker og kalamata oliven med sten
Dagens friskbagte øko. Brød med Manitoba (gluten)
Vegetar/vegan:
Samosa med grillet artiskok , haricots , peberfrugt og humus
Rediger menu