3. december 2020

Dagens menu

,

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Laksefilet i cremet Pernod sauce lavet med løg hvidløg friske urter (indeholder laktose )

Små Ristet kartofler

Dampet broccoli med semi tørrede tomater feta spinat samt valnødder/pekan toppet med tranebær dressing

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:

Veggi gryde : pastinak, perleløg, haricots, peberfrugt, squash , kikærter med spinat vegan fløde sovs og oliven på toppen

CITRONMÅNE MED CITRONGANACHE
Allergener: æg, gluten, laktose (smør – fløde), mandel

________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Laksefilet i cremet Pernod sauce lavet med løg hvidløg friske urter (indeholder laktose )

Små Ristet kartofler

Dampet broccoli med semi tørrede tomater feta spinat

Fennikel/æblesalat med appelsin dressing og fenneikelskud

Kyllingesalat med hjertesalat og knoldselleri gulerødder frisk basilikum med jalapenos lime dressing

Husets grønne indslag med Cherry tomater og syltede rødløg

Dagens friskbagte øko. Brød

CITRONMÅNE MED CITRONGANACHE
Allergener: æg, gluten, laktose (smør – fløde), mandel

Vegetar/vegan:

Veggi gryde : pastinak, perleløg, haricots, peberfrugt, squash , kikærter med spinat vegan fløde sovs og oliven på toppen

Rediger menu