3. december 2020
Dagens menu
,
Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger
Laksefilet i cremet Pernod sauce lavet med løg hvidløg friske urter (indeholder laktose )
Små Ristet kartofler
Dampet broccoli med semi tørrede tomater feta spinat samt valnødder/pekan toppet med tranebær dressing
Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)
Vegetar/vegan:
Veggi gryde : pastinak, perleløg, haricots, peberfrugt, squash , kikærter med spinat vegan fløde sovs og oliven på toppen
CITRONMÅNE MED CITRONGANACHE
Allergener: æg, gluten, laktose (smør – fløde), mandel
________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet
Laksefilet i cremet Pernod sauce lavet med løg hvidløg friske urter (indeholder laktose )
Små Ristet kartofler
Dampet broccoli med semi tørrede tomater feta spinat
Fennikel/æblesalat med appelsin dressing og fenneikelskud
Kyllingesalat med hjertesalat og knoldselleri gulerødder frisk basilikum med jalapenos lime dressing
Husets grønne indslag med Cherry tomater og syltede rødløg
Dagens friskbagte øko. Brød
CITRONMÅNE MED CITRONGANACHE
Allergener: æg, gluten, laktose (smør – fløde), mandel
Vegetar/vegan:
Veggi gryde : pastinak, perleløg, haricots, peberfrugt, squash , kikærter med spinat vegan fløde sovs og oliven på toppen
Rediger menu