29. april 2021

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Boller i karry lavet med løg ingefær karry kokosmælk alm. mælk (indeholder gluten og laktose 5 stk. pr. person)

Jasmin ris med basilikum

Chutney med mango og æbler mynte ingefær nigella frø

Bagte gulerødder edamme bønner Cashew nødder syltede tyttebær

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

LYS BROWNIE MED SALTKARAMEL
Allergener: æg, gluten, laktose (smør, fløde, mælkepulver)

Vegetar/vegan:

Veggie bøffer; kartofler , blomkål, ærter , løg, knold selleri , rødbeder, soya kød, med karry sauce ( kokos mælk) og stegte rødkål på toppen

________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Boller i karry lavet med løg ingefær karry kokosmælk alm. mælk (indeholder gluten og laktose 4 stk. pr. person)

Jasmin ris med basilikum

Chutney med mango og æbler mynte ingefær nigella frø

Bagte gulerødder edamme bønner Cashew nødder syltede tyttebær

Husets grønne indslag med dampet broccoli

Dagens friskbagte øko. Brød med kerner og durum

LYS BROWNIE MED SALTKARAMEL
Allergener: æg, gluten, laktose (smør, fløde, mælkepulver)

Vegetar/vegan:

Veggie bøffer; kartofler , blomkål, ærter , løg, knold selleri , rødbeder, soya kød, med karry sauce ( kokos mælk) og stegte rødkål på toppen

Rediger menu