29. oktober 2021

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Senneps marineret hamburgerryg lavet med hjemmelavet senneps dressing på friske urter, dijonsennep og krydderier

Hertil serveres:

Flødekartofler i fad med fløde, krydderier og mælk (gluten/laktose)

Kinakål vendt med agurker, edama bønner og ananas. Marineret i lækker dressing af ananas, papaya, hvidløg og olie. Toppet med feta ost

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmels boller  (gluten)

Vegetar/Vegan: Spinat tortillas med gulerødder, peberfrugter, rødløg og plukkede sprøde salater. Smurt med humus

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet 

Senneps marineret hamburgerryg lavet med hjemmelavet senneps dressing på friske urter, dijonsennep og krydderier

Hertil serveres:

Flødekartofler i fad med fløde, krydderier og mælk (gluten/laktose)

Grillet rødbeder, gulerødder og peberfrugter. Anrettet på feltsalat og toppet med sesamfrø

Salat med sherrytomater, rødløg, babyspinat og basilikum. Maskeret med pesto og toppet med feta ost

Salat med hvidkål, gulerødder og æbler. Maskeret med dressing af ananas, papaya, hvidløg og olie. Toppet med mynte

Huset grønne indslag med broccoli

Dagens hjemmebagte øko. Ølands baguette

Vegetar/Vegan: Spinat tortillas med gulerødder, peberfrugter, rødløg og plukkede sprøde salater. Smurt med humus

 

Rediger menu