27. maj 2021

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Lammefrikadeller med mynte løg hvidløg oregano maskeret med tomat sauce (5 stk. pr. person)indeholder gluten

Cous cous med friske tomater oliven olie masser af persille

Quinua salat med agurk concasse med peberfrugter oliven med feta olie eddike dressing

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

GULERODSMUFFIN MED CREME-CHEESETOPPING
Allergener: æg, gluten, laktose (smør, flødeost) ,valnødder

Vegetar/vegan:

Vegetar patties : ris, kikærter, linser, rødløg, peberfrugt , ærter, hvidløg med tomat sovs

________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Lammefrikadeller med mynte løg hvidløg oregano maskeret med tomat sauce (4 stk. pr. person) indeholder gluten

Cous cous med friske tomater oliven olie masser af persille

Quinua salat med agurk concasse med peberfrugter oliven med feta olie eddike dressing

Bagt Aubergine med hvidløg og feldsalat ananas kirsebær og spise blomster

Husets grønne indslag med revet gulerod med hyldeblomst/appelsin dressing

Dagens friskbagte øko. Brød med rosmarin og durum

GULERODSMUFFIN MED CREME-CHEESETOPPING
Allergener: æg, gluten, laktose (smør, flødeost) ,valnødder

Vegetar/vegan:

Vegetar patties : ris, kikærter, linser, rødløg, peberfrugt , ærter, hvidløg med tomat sovs

Rediger menu