28. maj 2021

Dagens menu

Denne menu er til jer, der får portionsanretninger

Mojo marinade spareribs lavet med røget paprika, friske urter, tomat,  soya mild, citron og  rød chili

Hertil serveres:

Kold kartoffelsalat vendt med lækker krydderurtedressing lavet af græsk yougurt og salatmayonnaise, sennep og diverse urter. Toppet med finthakket purløg (indeholder laktose)

Salat med fintsnittet rødkål og æbler i lækker limedressing. Garneret med granatæbler vendt i sirup og toppet med ristet solsikkekerner og brøndkarse

Økologisk Ølandshvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegansk:  Fajitas med sherry tomat, løg, peberfrugt, hvidkål, soya kød, hvidløg, chili og majs

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer, der får buffet

Mojo marinade spareribs lavet med røget paprika, friske urter, tomat,  soya mild, citron og  rød chili (2 stk pr person)

Hertil serveres:

Kold kartoffelsalat vendt med lækker krydderurte dressing lavet med græsk yougurt og salatmayonnaise, sennep og diverse urter. Toppet med finthakket purløg

Salat med fintsnittet rødkål og æbler i lækker limedressing. Garneret med granatæbler vendt i sirup og toppet med ristet solsikkekerner og brøndkarse

Grillede gulerødder med krydderier og citrus anrettet på lolla rosso og garneret med sorte sesamfrø

Salat med kitneybønner, rødløg, squash og peberfrugter vendt i lækker gul sennepsdressing og toppet med frisk persille

Husets grønne indslag med sherrytomater og dampede grønne asparges

Dagens friskbagte økologiske Ølands baguette

Vegetar/vegansk:  Fajitas med sherry tomat, løg, peberfrugt, hvidkål, soya kød, hvidløg, chili og majs

Rediger menu