26. november 2020

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Deep fry chicken lavet med karry og mel

Glasnudel salat med bønnespire agurk hjertesalat sukker ærter vendt med lime dressing lavet med sesam olie

Cherry tomater i thai basilikum olie med rødløg spinat samt feta

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Kage TRIBLE CHOKOLATE COOKIE
Allergener: laktose (smør, mælkepulver), æg, gluten

Vegetar/vegan:

Veggi patties : quinoa , gulerødder, løg, kartoffel, kikærter , tofu – hoisin sweet chili dressing

________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Deep fry chicken lavet med karry og mel

Glasnudel salat med bønnespire agurk hjertesalat sukker ærter vendt med lime dressing lavet med sesam olie

Cherry tomater i thai basilikum olie med rødløg spinat samt mini mozzarella

Bagt rød peber med rød mizuna mandler samt frisk estragon

Honning Melon frisk mynte blåbær lola rosa

Husets grønne indslag med dampet broccoli

Dagens friskbagte øko. Brød med græskar kerner

Kage TRIBLE CHOKOLATE COOKIE
Allergener: laktose (smør, mælkepulver), æg, gluten

Vegetar/vegan:

Veggi patties : quinoa , gulerødder, løg, kartoffel, kikærter , tofu – hoisin sweet chili dressing

Rediger menu