27. november 2020

Dagens menu

Denne menu er til Jer der får portionsanretninger

Mexicansk Dag

Chili con carne lavet på mager oksekød med mørk chokolade, Ancho chili, løg, hvidløg og peberfrugter.

Spinat tortillas (1 stk per person)

Cherry tomater, agurker, rødløg og iceberg salat fyld til tortillas

Salsa med majs, agurker, springløg, hakket grønkål og peberfrugter marineret i jalapenos dressing og toppet med krydderurter og granatæbler

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:

Veggi chili con carne : soya kød, peberfrugt, løg , tomat , chili , kakao , kidney og hvid bønner

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet

Mexicansk Dag

Chili con carne lavet på mager oksekød med mørk chokolade, Ancho chili, løg, hvidløg og peberfrugter.

Spinat tortillas (1 stk per person)

Cherry tomater, agurker, rødløg og iceberg salat fyld til tortillas

Salsa med majs, agurker, springløg, hakket grønkål og peberfrugter marineret i jalapenos dressing og toppet med krydderurter og granatæbler

Husets grønne råkost salat med rosiner og orangesaft

Dagens friskbagte øko. Brød med græskar kerner

Vegetar/vegan:

Veggi chili con carne : soya kød, peberfrugt, løg , tomat , chili , kakao , kidney og hvid bønner

Rediger menu