27. november 2020
Dagens menu
Denne menu er til Jer der får portionsanretninger
Mexicansk Dag
Chili con carne lavet på mager oksekød med mørk chokolade, Ancho chili, løg, hvidløg og peberfrugter.
Spinat tortillas (1 stk per person)
Cherry tomater, agurker, rødløg og iceberg salat fyld til tortillas
Salsa med majs, agurker, springløg, hakket grønkål og peberfrugter marineret i jalapenos dressing og toppet med krydderurter og granatæbler
Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)
Vegetar/vegan:
Veggi chili con carne : soya kød, peberfrugt, løg , tomat , chili , kakao , kidney og hvid bønner
_________________________________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet
Mexicansk Dag
Chili con carne lavet på mager oksekød med mørk chokolade, Ancho chili, løg, hvidløg og peberfrugter.
Spinat tortillas (1 stk per person)
Cherry tomater, agurker, rødløg og iceberg salat fyld til tortillas
Salsa med majs, agurker, springløg, hakket grønkål og peberfrugter marineret i jalapenos dressing og toppet med krydderurter og granatæbler
Husets grønne råkost salat med rosiner og orangesaft
Dagens friskbagte øko. Brød med græskar kerner
Vegetar/vegan:
Veggi chili con carne : soya kød, peberfrugt, løg , tomat , chili , kakao , kidney og hvid bønner
Rediger menu