25. juni 2020

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Panang karry med mager okseindelår , edamane bønner, peberfrugt, rødløg , sukker snaps, kokos mælk, lime blade, spring løg

Jasmin ris med karry og limeblade

Ananas og cashew nødder med tomater thai basilikums olie

RIBSDESSERT MED BAGT CRUMBLE OG MARENGS
Allergener: æg, gluten, laktose (smør, mælk, fløde)

øko. ølandsboller med rugmel
————————————————————————————–
Denne menu er til jer der får Buffet

Panang karry med mager okseindelår , edamane bønner, peberfrugt, rødløg , sukker snaps, kokos mælk, lime blade, spring løg

Jasmin ris med karry og limeblade

Thai Basilikums marineret blomme tomater med rødløg ristet kokos

Ananas salat med agurk og granatæbler spidskål lola rosa frisk mynte

Bagt søde kartofler peber rukola citron edamame bønner frisk citron

revet rødkål og gulerod med hvid sesam i lime dressing på grøn salat

RIBSDESSERT MED BAGT CRUMBLE OG MARENGS
Allergener: æg, gluten, laktose (smør, mælk, fløde)

Veggi/vegetar panang: Jack frugt, edamane bønner, peberfrugt, rødløg , sukker snaps, kokos mælk, lime blade, spring løg

Rediger menu