25. februar 2021

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Laksefilet i lime/kokos sauce med citrongræs og forårsløg

Risnudelsalat med sugar snaps peber rødløg gulerødder dressing lavet med hoisin sauce og sesam olie toppet med ristet jordnødder

Tomater og agurker med hjertesalat og limesaft basilikum ristet cashew nødder

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Mørk Brownie med valnød
Allergener: æg, gluten, laktose (smør), valnødder, soya (mørk chokolade)

Vegetar

Musaka : kartofler, løg, aubergine , linser , soya kød, tomat, hvidløg , oregano, timian , bechamel

Vegan : kartofler, løg, aubergine , linser, soya kød, tomat, hvidløg, oregano, timian , vegan ost

________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Laksefilet i lime/kokos sauce med citrongræs og forårsløg

Risnudelsalat med sugar snaps peber rødløg gulerødder dressing lavet med hoisin sauce og sesam olie toppet med ristet jordnødder

Tomater og agurker med hjertesalat og limesaft basilikum ristet cashew nødder

Kyllingsalat med bagt porre peber citron dressing frisk urter

Husets grønne indslag med melon og druer sort sesam

Dagens friskbagte øko. Brød med maldon salt samt oliven olie

Mørk Brownie med valnød
Allergener: æg, gluten, laktose (smør), valnødder, soya (mørk chokolade)

Vegetar

Musaka : kartofler, løg, aubergine , linser , soya kød, tomat, hvidløg , oregano, timian , bechamel

Vegan : kartofler, løg, aubergine , linser, soya kød, tomat, hvidløg, oregano, timian , vegan ost

Rediger menu