25. februar 2021
Dagens menu
.
Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger
Laksefilet i lime/kokos sauce med citrongræs og forårsløg
Risnudelsalat med sugar snaps peber rødløg gulerødder dressing lavet med hoisin sauce og sesam olie toppet med ristet jordnødder
Tomater og agurker med hjertesalat og limesaft basilikum ristet cashew nødder
Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)
Mørk Brownie med valnød
Allergener: æg, gluten, laktose (smør), valnødder, soya (mørk chokolade)
Vegetar
Musaka : kartofler, løg, aubergine , linser , soya kød, tomat, hvidløg , oregano, timian , bechamel
Vegan : kartofler, løg, aubergine , linser, soya kød, tomat, hvidløg, oregano, timian , vegan ost
________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet
Laksefilet i lime/kokos sauce med citrongræs og forårsløg
Risnudelsalat med sugar snaps peber rødløg gulerødder dressing lavet med hoisin sauce og sesam olie toppet med ristet jordnødder
Tomater og agurker med hjertesalat og limesaft basilikum ristet cashew nødder
Kyllingsalat med bagt porre peber citron dressing frisk urter
Husets grønne indslag med melon og druer sort sesam
Dagens friskbagte øko. Brød med maldon salt samt oliven olie
Mørk Brownie med valnød
Allergener: æg, gluten, laktose (smør), valnødder, soya (mørk chokolade)
Vegetar
Musaka : kartofler, løg, aubergine , linser , soya kød, tomat, hvidløg , oregano, timian , bechamel
Vegan : kartofler, løg, aubergine , linser, soya kød, tomat, hvidløg, oregano, timian , vegan ost
Rediger menu