24. juli 2020

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Spoleben af gris (1 stk per person) marineret med friske urter, citrusfrugt, hoisin og chili. Toppet med sesam og forårsløg

Glas nudelsalat vendt med sugarsnaps, bønnespire, gulerødder og koriander. Maskeret med soya dressing

Grillet peberfrugter vendt med sherrytomater, feta ost, napolitan og frisk estragon. Toppet med pinjekerner

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller  (gluten)

Vegetar/vegan:

Samosa fyldt med ærter, gulerødder og løg. Maskeret med hoisin dressing

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet 

Spoleben af gris (1 stk per person) marineret med friske urter, citrus frugt, hoisin og chili. Toppet med sesam og forårsløg

Glas nudelsalat vendt med sugarsnaps, bønnespire, gulerødder og koriander. Maskeret med soya dressing

Grillet peberfrugter vendt med feta ost, napolitan og frisk estragon. Toppet med pinjekerner

Salat lavet med kikærter, sherrytomater, rødløg og rucola. Toppet med frisk persille

Salat med sorte bønner, majs, squash, avocado og rødløg. Vendt med hjertesalat, napolitan og jalapenous/lime dressing

Husets grønne råkost salat med gulerødder, rosiner og orangesaft

Vegetar/Vegan

Samosa fyldt med ærter, gulerødder og løg. Maskeret med hoisin dressing

 

 

Rediger menu