22. oktober 2021

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Cochinita (pulled pork mexicansk) marineret med paprika, orange juice og soya. Pyntet med syltede rødløg og frisk persille

Hertil serveres:

Spinat tortillas (gluten)

Gratamole med friskhakket persille (laktose)

Miksede salater vendt med tomater, agurker, rødløg, ananas og granatæbler. Toppet med persille og maskeret med lime juice dressing

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmels boller  (gluten)

Vegetar/Vegan: Pulled soyameat i lækker marinade stegt med løg, porre og springløg. Toppet med syltede rødløg og serveret med spinat tortillas  _________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet 

Cochinita (pulled pork mexicansk) marineret med paprika, orange juice og soya. Pyntet med syltede rødløg og frisk persille

Hertil serveres:

Spinat tortillas (gluten)

Babyspinat salater vendt med tomater og rødløg. Toppet med persille og maskeret med lime juice dressing

Salat med agurker, springløg og majs. Anrettet med rucola og krydderurter

Rødkål fintsnittet vendt med granatæbler og ananas. Pyntet med frisk mynte

Huset grønne indslag med miksede pimenter i strimler

Dagens hjemmebagte øko. Ølands baguette

Vegetar/Vegan: Pulled soyameat i lækker marinade stegt med løg, porre og springløg. Toppet med syltede rødløg og serveret med spinat tortillas

 

Rediger menu