20. maj 2021

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Lynstegte Grøntsager med kylling og bok choy vendt med dressing af hoisin lime chili ingefær frisk lime saft

Glasnudelsalat med hjertesalat sugar snaps sesam dressing på fish sauce lime soya sort sesam

Rød spidskål med cashew nødder med granatæbler presset appelsin og lime mynte

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

CITRONFROMAGE MED BAGT CRUMBLE
Allergener: æg, gluten, laktose (smør, piskefløde)

Vegetar/vegan:

Hvidbønner Mos med ærter , bagte knoldselleri , søde kartofler , med hoisin dressing og sylte rødløg på toppen

________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Lynstegte Grøntsager med kylling og bok choy vendt med dressing af hoisin lime chili ingefær frisk lime saft

Glasnudelsalat med hjertesalat sugar snaps sesam dressing på fish sauce lime soya sort sesam

Rød spidskål med cashew nødder med granatæbler presset appelsin og lime mynte

Karry bagte blomkål med kokos med spinat persille

Husets grønne indslag med Daikon og radiser edamame bønner

Dagens friskbagte øko. Brød med rosmarin og durum

CITRONFROMAGE MED BAGT CRUMBLE
Allergener: æg, gluten, laktose (smør, piskefløde)

Vegetar/vegan:

Hvidbønner Mos med ærter , bagte knoldselleri , søde kartofler , med hoisin dressing og sylte rødløg på toppen

Rediger menu