2. september 2021

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Boller i karry lavet med kokosmælk alm. mælk løg hvidløg urter samt karry kødet er svinekød

Dampet Jasmin ris

Chutney med mango og æbler samt mynte og ingefær

Nudelsalat med kål og peber sesam bønne spire sugar snaps vendt med lime soya dressing

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

CHOKOLADEMUFFIN M GANACHE: ÆG, GLUTEN, LAKTOSE (SMØR OG FLØDE), LYS CHOKOLADE (SOYA)

Vegetar/vegan:

Veggi Bøffer: rød linser, kikærter, gulerødder , spinat , kartofler , hvidløg med karry sauce (kokosmælk)

________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Boller i karry lavet med kokosmælk alm. mælk løg hvidløg urter samt karry kødet er svinekød

Dampet Jasmin ris

Chutney med mango og æbler samt mynte og ingefær

Nudelsalat med kål og peber sesam bønne spire sugar snaps vendt med lime soya dressing

Husets grønne indslag med dampet broccoli

Dagens friskbagte øko. Brød med durum og surdej

CHOKOLADEMUFFIN M GANACHE: ÆG, GLUTEN, LAKTOSE (SMØR OG FLØDE), LYS CHOKOLADE (SOYA)

Vegetar/vegan:

Veggi Bøffer: rød linser, kikærter, gulerødder , spinat , kartofler , hvidløg med karry sauce (kokosmælk):

Rediger menu