2. juli 2020
Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger
Svampelasagne lavet med parmaskinke og bacon spinat rosmarin fløde friske urter løg hvidløg
Dampet broccoli med balsamico og guler tomater samt salt mandler
øko. ølandsboller med rugmel
CITRONMÅNE
Allergener: æg, gluten, laktose (smør, mælk, fløde mandler)
—————————————————————————————
Denne menu er til jer der får Buffet
Svampelasagne lavet med parmaskinke og bacon spinat rosmarin fløde friske urter løg hvidløg
Blomkål med grøn og rød peber sort quinua estrago dressing
Tomater med parmesan basilikum babyspinat nedkogt balsamico
Bagt squash med paprika oregano feldsalat frisk rosmarin græskarkerner
cantaloupe melon og honningmelon syltede tranebær på grøn salat
øko. durumbrød lavet på surdej
CITRONMÅNE
Allergener: æg, gluten, laktose (smør, mælk, fløde mandler)
vegan/vegetar
Lasagne: champignon , løg , hvidløg, gulerødder, tomat, oregano, basilikum , vegan ost