2. juli 2020

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Svampelasagne lavet med parmaskinke og bacon spinat rosmarin fløde friske urter løg hvidløg

Dampet broccoli med balsamico og guler tomater samt salt mandler

øko. ølandsboller med rugmel

CITRONMÅNE
Allergener: æg, gluten, laktose (smør, mælk, fløde mandler)

—————————————————————————————

Denne menu er til jer der får Buffet

Svampelasagne lavet med parmaskinke og bacon spinat rosmarin fløde friske urter løg hvidløg

Blomkål med grøn og rød peber sort quinua estrago dressing

Tomater med parmesan basilikum babyspinat nedkogt balsamico

Bagt squash med paprika oregano feldsalat frisk rosmarin græskarkerner

cantaloupe melon og honningmelon syltede tranebær på grøn salat

øko. durumbrød lavet på surdej

CITRONMÅNE
Allergener: æg, gluten, laktose (smør, mælk, fløde mandler)

vegan/vegetar
Lasagne: champignon , løg , hvidløg, gulerødder, tomat, oregano, basilikum , vegan ost

Rediger menu