20. november 2020
Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger
Tarteletter med høns i asparges
Lune tarteletter grov eller lys (3 stk. person)
Høns i asparges med løg, salt, peber, hvide asparges og urter (indeholder gluten og laktose)
Salat med dampet broccoli vendt med ristet rosenkål, solsikkekerner, mix salad og lime juice/kiwi dressing
Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)
Vegetar/vegan:
Vegetar tarteletter med sauce med blomkål ,ærter, løg, asparges og fløde
Veganske tarteletter med sauce med blomkål, ærtet , løg, asparges, vegansk fløde
_________________________________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet
Tarteletter med høns i asparges
Lune tarteletter grov eller lys (3 stk. person)
Høns i asparges med løg, salt, peber, hvide asparges og urter (indeholder gluten og laktose)
Salat med dampet broccoli vendt med ristet rosenkål, solsikkekerner, mix salad og lime juice/kiwi dressing
Gulerødder, grønne ærter, spidskål og sukkerærter spirer vendt med æble/eddikke dressing og toppet med baby spinat
Dagens friskbagte økologiske baguette
Vegetar/vegan:
Vegetar tarteletter med sauce med blomkål ,ærter, løg, asparges og fløde
Veganske tarteletter med sauce med blomkål, ærtet , løg, asparges, vegansk fløde
Rediger menu