20. november 2020

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Tarteletter med høns i asparges

Lune tarteletter grov eller lys (3 stk. person)

Høns i asparges med løg, salt, peber, hvide asparges og urter (indeholder gluten og laktose)

Salat med dampet broccoli vendt med ristet rosenkål, solsikkekerner, mix salad og lime juice/kiwi dressing

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:

Vegetar tarteletter  med sauce med blomkål ,ærter, løg, asparges og fløde

Veganske tarteletter med sauce med blomkål, ærtet , løg, asparges, vegansk fløde

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet

Tarteletter med høns i asparges

Lune tarteletter grov eller lys (3 stk. person)

Høns i asparges med løg, salt, peber, hvide asparges og urter (indeholder gluten og laktose)

Salat med dampet broccoli vendt med ristet rosenkål, solsikkekerner, mix salad og lime juice/kiwi dressing

Gulerødder, grønne ærter,  spidskål og sukkerærter spirer vendt med æble/eddikke dressing og toppet med baby spinat

Husets grønne indslag med pimenter

Dagens friskbagte økologiske baguette

Vegetar/vegan:

Vegetar tarteletter  med sauce med blomkål ,ærter, løg, asparges og fløde

Veganske tarteletter med sauce med blomkål, ærtet , løg, asparges, vegansk fløde

 

Rediger menu