19. august 2021

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Kalkungryde med cremet paprika sauce svampe persille

Risoni med basilikums olie

Cherry tomater med kikærter og agurk grønne bønner balsamico dressing toppet med granatæbler

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

RØDGRØD MED VANILJEMOUSSE: LAKTOSE (MÆLK OG FLØDE), ÆG (ÆGGEBLOMMER), GELATINE (SVIN)

Vegetar/vegan:

Vegetar: tortellini fyldte med spinat og ricotta vendt med urter’s olie, rødløg og aubergine med ost på toppen

Vegan: radiotti pasta vendt med urter’s olie , aubergine og rødløg med vegan ost på toppen

________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Kalkungryde med cremet paprika sauce svampe persille

Risoni med basilikums olie

Cherry tomater med kikærter og agurk grønne bønner balsamico dressing toppet med granatæbler

Bagte auberginer med citronsaft og feldsalat

Husets grønne indslag med orange og rød peber

Dagens friskbagte øko. Brød med rugmel og oliven olie

RØDGRØD MED VANILJEMOUSSE: LAKTOSE (MÆLK OG FLØDE), ÆG (ÆGGEBLOMMER), GELATINE (SVIN)

Vegetar/vegan:

Vegetar: tortellini fyldte med spinat og ricotta vendt med urter’s olie, rødløg og aubergine med ost på toppen

Vegan: radiotti pasta vendt med urter’s olie , aubergine og rødløg med vegan ost på toppen

Rediger menu