19. november 2021

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

BBQ marinerede spareribs (gris) lavet med paprika, friske urter, tomat, rørsukker, ketchup og mild rød chili

Hertil serveres:

Kartoffelsalat med dijon dressing lavet med syltede grøntsager, yoghurt og salatmayonnaise. Pyntet med fintsnittet purløg og radiser (laktose)

Miksede salater med bagte auberginer, peberfrugter og edamame bønner. Toppet med pinjekerner og frisk persille

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmels boller  (gluten)

Vegetar: Samosa med sød chilisauce anrettet på stegt hvidkål, gulerødder, rødløg og hakket grønkål (gluten) serveret med Kartoffelsalat med dijon dressing lavet med syltede grøntsager, yoghurt og salatmayonnaise. Pyntet med fintsnittet purløg og radiser (laktose)

Vegansk: Soya pølser med sød chilisauce anrettet på stegt hvidkål, gulerødder, rødløg og hakket grønkål (gluten) serveret med Kartoffelsalat med krydderurteolie, agurker og rødløg. Pyntet med fintsnittet purløg og radiser  _________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet 

BBQ marinerede spareribs (gris) lavet med paprika, friske urter, tomat, rørsukker, ketchup og mild rød chili

Hertil serveres:

Kartoffelsalat med dijon dressing lavet med syltede grøntsager, yoghurt og salatmayonnaise. Pyntet med fintsnittet purløg og radiser (laktose)

Salat med rucola vendt med pimenter, hakket grønkål, edamame bønner og rødløg. Toppet med frisk persille

Honning melon og ananas anrettet med miksede salater og toppet med frisk mynte og kokos flager

Coleslaw med fintsnittet hvidkål og gulerødder i lækker dressing

Huset grønne indslag med sugarsnaps og agurker i julienne

Dagens hjemmebagte øko. Ølands baguette

Vegetar: Samosa med sød chilisauce anrettet på stegt hvidkål, gulerødder, rødløg og hakket grønkål (gluten) serveret med Kartoffelsalat med dijon dressing lavet med syltede grøntsager, yoghurt og salatmayonnaise. Pyntet med fintsnittet purløg og radiser (laktose)

Vegansk: Soya pølser (2 stk per person) med sød chilisauce anrettet på stegt hvidkål, gulerødder, rødløg og hakket grønkål (gluten) serveret med Kartoffelsalat med krydderurteolie, agurker og rødløg. Pyntet med fintsnittet purløg og radiser

 

Rediger menu